HATİCE TUNCA’ YA GÖRME ENGELLİ BRAİLLE KİTAP BAĞIŞI YAPILDI.
2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında İlçemiz Tepebaşı Köyü Ilıcaksu Mahallesinde açılan D. Grubu Kur’an Kursumuzda Ek Öğretim öğrencisi olan Görme Engelli Hatice TUNCA’ ya Diyanet İşleri Başkanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gönderilen,
1 Adet Braille Kur’an-ı Kerim, 6 Ciltlik,
1 Adet Braille Kur’an-ı Kerim Elif-Bası 1 Ciltlik,
1 Adet Ekim 2012 Görme Engelliler İçin Diyanet Çocuk Dergisi,
1 Adet Görme Engellilere Özel 2013 Yılı Kutlu Doğum Diyanet Çocuk Dergisi,
1 Adet Görme Engelliler İçin Nisan 2014 Diyanet Çocuk Dergisi
9 Adet Görme Engelliler için Cemil DEDE, Namaz Dualarını anlatıyor Dergileri,
10 Adet Görme Engelliler için Cemil DEDE Namaz Surelerini anlatıyor Dergileri,
İlçe Müftümüz Sn. Caner AKDEMİR tarafından, Braille yazımı kitap ve dergiler söz konusu öğrencimize teslim edilerek, başarılı olmasını ve sağlıklı günler geçirmesini diledi.
Öğrencimiz Hatice TUNCA, hafız olmak istediğini İlçe Müftümüz Sn. Caner AKDEMİR Hocamıza ilettiğinde, bu kutlu talep karşısında duygulanan İlçe Müftümüz, gerekli her türlü yardım ve destek araştırılıp sağlanarak, Hatice TUNCA kızımızın hafız olması sağlanacaktır, sözünü verdi.
İlçe Müftüsü
KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZE HAFIZLIK BELGELERİ TESLİM EDİLDİ.
Ankara Rıfat Börekçi Eğitim Merkezi Müdürlüğünde, 2014 Haziran ayında yapılan “Hafızlık Tespit Sınavın” da başarılı olan,
İlçemiz Merkez Ali Ericek Vakfı Erkek Kur’an Kursu ve
Himmetoğlu Köyü Kur’an Kursu öğrencilerimizden
O.BAYRAKTAR, E.AKKAYA, M.ÇELİK ve B.AKÇELİK’ e Hafızlık Belgeleri İlçe Müftümüz Sn. Caner AKDEMİR tarafından teslim edildi.
İlçe Müftümüz Sn. Caner AKDEMİR öğrenci kardeşlerimize başarılar diledi.
2014 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLAMALARI
Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, 23.10.2014 Perşembe günü akşam namazından sonra Sünnet Gölü Doğal Yaşam Otelinde yapılan programda; Açış konuşması İlçe Müftümüz Sn.Caner AKDEMİR tarafından yapıldı.
Programa İlimiz Müftüsü Sn. İzani TURAN, Müftü Yardımcılarımız Dr. Halil TAŞPINAR, Bayram ERDOĞAN, Mudurnu İlçe Müftüsü Mehmet YORULMAZ, Seben Müftüsü Hayri ÇINAR’ ın yanında; İlçemiz Kurum amirleri ile birlikte tüm personelimiz, Merkez Ali Ericek Vakfı Yatılı Kur’an Kursumuzda hafızlık ve yüzüne eğitimi yapan 44 öğrencimiz katıldı.
Grup Aşkı İlahiden Neyzen ve Solist Samet TEPECİK, Bendirsen Vuralcan KAÇAN ve Kanuni Necdet BAKBAK tarafından söylenen ilahi ve tasavvuf musikisi ile Yalçın KARACA’ nın Semazen gösterisi, katılımcılara mana yüklü anlar yaşattı.
Grup Aşkı İlahinin Türk Tasavvuf musikisi dinletisinin yanı sıra, Kur’an Kursu Öğrencilerimizin sunduğu ilahiler geceye ayrıca bir renk kattı.
İl Müftü Yardımcımız Bayram ERDOĞAN hocamızın önümüzdeki ay emekliye ayrılacak olmasından dolayı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bu anlamlı gecede İlçe Müftümüz Sn. Caner AKDEMİR tarafından Bayram ERDOĞAN hocamıza “Dine Hizmet İçin, Emeğe Teşekkür” Plaketini takdim etti.
Programımıza, katılanlara yemek ikramında bulunuldu.
2014 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLAMALARI
Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, 23.10.2014 Perşembe günü saat 14.00’ de, İlçe Müftülüğümüz Konferans Salonunda “Cami Ve Gençlik” konusunda tüm personelimiz ile toplantı yapıldı ve bu toplantıya Hafta nedeniyle İlçe Kaymakamımız Mehmet Nuri ÇETİN’ de katıldı.
Din Görevlilerimizin zor şartlar altında görev yaptığını, personelin görevlerinin dışında kimsesiz-yetim ve muhtaç sahibi insanlara yardım elinin uzatılması konusunda hassasiyet göstererek bu konuyu kendilerine ve Müftülüğümüze iletmelerini, camiler ve din görevlileri haftasının hayırlı olması temennisinde bulundu.
MÜFTÜLÜK BAHÇESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILDI
İlçe Müftülüğümüz bahçesinde peyzaj çalışmaları kapsamın da toprak dolgusu ve rulo çim döşemesi yapıldı.
Peyzaj çalışmaları ve çim döşemesine İlçe Müftüsü Caner AKDEMİR bizzat iştirak etti.
Bahçe düzenlemesi ve rulo çim döşemesinin yanında, bodur, mevsimlik bitki, çiçek dikimi ile birlikte kamelya yapılacaktır.
Bahçe düzenlemesine katkı sağlayan Orman İşletme Müdürü Yakup ERASLAN ve personeline şükranlarımızı sunarız.
İlçemize ve Müftülüğümüze hayırlı olması dileğiyle

Sayfa oluşturulma süresi: 0.05 saniye 1,258,215 Tekil Ziyaretçi