GÖYNÜK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI
2016 YILI GÖYNÜK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM PROGRAMI
Hz.Peygamber,Tevhid ve Vahdet temalı Kutlu Doğum Programına Teşriflerinizden onur duyarız.

KONFERANS:

Konu :Hz.Peygamber Tevhid ve Vahdet
Konuşmacı :Yavuz KAMADAN
İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi
Yer : Belediye Düğün Salonu Göynük
Tarih :14.04.2016 Perşembe
Saat :20.00

MEVLİD PROGRAMI

Yer :Gazi Süleyman Paşa Camii-Göynük
Tarih :20.04.2016 Çarşamba
Saat :12.00
İkram :Kutlu Doğum Pilavı

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Yer :Göynük Müftülüğü
Tarih : 20.04.2016
Saat :10:00- 16:30

Türkmenlere Yardım Zamanı
Türkiye Diyanet Vakfı, Suriye’de yaşanan iç çatışmalar nedeniyle zor şartlarda hayatta kalmaya çalışan, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Türkmenler için yardım kampanyası başlattı.

Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan açlık, doğal afet, savaş ve şiddetin mağdur ettiği kriz bölgelerindeki milyonlarca insana hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım götüren Türkiye Diyanet Vakfı, son günlerde saldırılara maruz kalan Suriye Türkmenlerine de kayıtsız kalmadı.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti, başta Suriye ve Irak olmak üzere mağdur coğrafyalarda yerinden yurdundan edilmiş, mülteci durumuna düşmüş, yardıma muhtaç Türkmen kardeşlerimiz için “ŞİMDİ TÜRKMENLERE YARDIM ZAMANI” adıyla kampanya düzenlenmesini kararlaştırdı.

Türkiye Diyanet Vakfı olarak, asırlardır aynı coğrafyada birlikte yaşadığımız, siyasi kriz ve iç savaşın mağdur ettiği Türkmen kardeşlerimizin yardımına koşmak, barınma, beslenme ve sağlık alanındaki insani ihtiyaçlarını karşılamak, hüzünlerini paylaşmak ve acil ihtiyaç duydukları insani malzemeleri ulaştırmak için yardımsever milletimizin desteğini bekliyoruz.

Türkmenler için başlattığımız yardım kampanyasına, aşağıdaki hesap numaraları verilen bankalar, internet üzerinden online bağış olarak ve tüm GSM operatörlerinden (kontörlü hatlar hariç) "TÜRKMEN" yazıp 5601`e mesaj göndererek 10 TL`ik bir katkıyla Türkmen kardeşlerimize destek olabilirsiniz.
MEHMET İNAN HOCAMIZI EBEDİYET UĞURLADIK

Göynük ilçe Müftülüğümüze bağlı Hacı Mahmut Köyü İmam-Hatibi Mehmet İnan ve Eşleri bu gün kılınan cenaze namazlarının ardından dualarla Rahmeti ilahiye ye uğurladık.
- Cenaze namazına Bolu İl Müftü yardımcımız sayın Nihat Kök hocamız, İlçe Müftümüz sayın Mehmet Şahin hocamız ve Müftülük personeli, halkımızın iştirakiyle cenazeleri defnedildi.-
-Vefat eden hocamız Mehmet İnan'a ve merhume Eşlerine, Allah (c.c.)'dan rahmet,yakınlarına ve tüm Din Görevli dostlarına sabırlar diliyoruz.
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN ACI GÜNÜ

Göynük ilçe Müftülüğümüze bağlı Hacı Mahmut Köyü İmam-Hatibi Mehmet İnan geçir miş olduğu trafik kazası sonrası vefat etmiştir.
-12.10.2015 tarihin İlçemiz Safranlar köyü mevkinde Eşiyle beraber özel aracıyla yolda seyrederken trafik kazası sonucu Kendisi ve Eşi vefat etmiştir.
Kendisine ve Merhume Eşine Allah'tan rahmet Ailesine ve tüm Din Görevli hocalarımıza sabırlar diliyoruz.
(Not): Cenaze namazı;.14.10.2015 Carşamba günü öğle namazına mütakiben Hacımahmut köyünde kılınacaktır.)
2015 YILI EKİM AYI TOPLANTISI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE YAPILDI

Göynük İlçe Müftülüğü Aylık mutat toplantısı müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Göynük İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet Oğuz Aslan bey katıldı.
-Toplantı açılış Kur'an-ı kerim okunmasıyla başlayarak İlçe Müftümüz sayın Mehmet Şahin hocamızın konuşmalarıyla devam etti.
-ilçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Oğuz Aslan beyin müftülük personeline yapmış olduğu konuşmayla sona erdi.
-Toplantımıza katılan ilçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Oğuz Aslan beye ve tüm personelimize teşekkür ediyoruz.

Sayfa oluşturulma süresi: 0.05 saniye 1,258,207 Tekil Ziyaretçi